Du finder alt i Funder

Natur og by

Funder er et enestående område, der tilbyder et hyggeligt og trygt samfund med de goder, der ellers kun hører større byer til. For børnefamilierne er der et bredt udvalg af dagplejemødre, en vuggestue, en helt nyanlagt børnehave og en skole fra 0. – 9. klasse. 

Der er rige indkøbsmuligheder blandt andet i den lokale Rema 1000, og så er der en skøn natur, der byder på alle muligheder for at gå opdagelse i et unikt nærområde – vel at mærke uden at starte bilen. Lej et hus i Funder og lad dig forelske i det skønne område, der har alt hvad man ønsker sig tæt på.

Fællesskab og børneliv

Der er også tænkt meget på nærhed og fællesskab i Funder. Der er stisystemer og tunneller, som forbinder området og giver børn en let og sikker adgang til skole og fritidsaktiviteter. Ligeledes er der mange muligheder for sport, aktiviteter og foreningsliv. Kort fortalt byder Funder på landsbyens charme kombineret med smuk natur og nærhed til de større byers kulturelle tilbud og muligheder. Vi hjælper dig med at leje et rækkehus, så du kan opleve området, fællesskabet og børnelivet.

Skynd dig!

Udlejningen er i fuld gang – kontakt os

Tlf.: 7070 7878

Kontorets åbningstider:
Mandag-fredag kl. 8.00–16.00
Mail: info@aadalshusene.dk

Ådalshusene ApS
Siriusvej 17 – 7430 Ikast

Følg med på:

Copyright © 2021
Ådalshusene ApS – CVR: 31577624